- Ionization Constants of DL-2-Aminobutyric Acid and DL-Norvaline Under Hydrothermal Conditions by UVVisible Spectroscopy (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Efecto de la temperatura y de la adición de electrolitos sobre propiedades termodinámicas de soluciones acuosas de alfa-aminoácidosp (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Effect of temperature on the viscosities and the volumetric properties of the binary mixtures of the ionic liquids [bmim][PF6] and [bmim][CF3SO3] (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Effect of temperature on the partial molar volume, isentropic compressibility and viscosity of DL-2-aminobutyric acid in water and in aqueous sodium chloride solutions (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- The structure and diffusion behaviour of the neurotransmitter gamma-aminobutyric acid (GABA) in neutral aqueous solutions (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Limiting values of diffusion coefficients of glycine, alanine, alpha-amino butyric acid, norvaline and norleucine in a relevant physiological aqueous medium. (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Design and Construction of an Equipment for the Determination of Solubility of Gases in Liquids (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Influence of aliphatic amides on the temperature of maximum density of water (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Solubility of argon and nitrogen in aqueous solutions of tetradecyltrimethylammonium bromide from 283.15 to 298.15 K and 101,325 Pa partial pressure of gas (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Effect of temperature on the volumetric and viscometric properties of polyols in aqueous solutions. (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Effect of temperature on the surface properties of alpha,omega-amino acids in dilute aqueous solutions (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Drug delivery systems: Study of inclusion complex formation for ternary caffeineβ-cyclodextrinwater mixtures from apparent molar volume values at 298.15 K and 310.15 K (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Effect of glycine, dl-alanine and DL-2-aminobutyric acid on the temperature of maximum density of water (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Thermal denaturation of -chymotrypsinogen A in presence of polyols at pH 2.0 and pH 3.0. (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Effect of temperature on the partial molar volumes and viscosities of two macrocyclic aminals in water and deuterium oxide (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Influence of 1-butanol, 1,2-butanediol and 1,2,3,4-butanetetrol on the adsorption of β-lactoglobulin at the air-water interface (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Partial molar volume of some alkanolamines in water at 298.15 K (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Solubility of argon and nitrogen in aqueous solutions of tetra-butylammonium bromide (TBAB) from 283.15 to 298.15 K and101.325 kPa partial pressure of gas (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Partial Molar Volumes, Partial Molar Compressibilities, and Viscosities of alpha,omega-Amino Acids in Water and in Aqueous Solutions of Sodium Chloride over a Temperature Range of 293.2−333.2 K (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Diffusion and structural behaviour of the DL-2-aminobutyric acid (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Limiting diffusion coefficients of alpha,omega-amino acids in water and in sodium chloride aqueous solutions at 298.15 K. (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Surface behavior of alpha-chymotrypsinogen A in aqueous solutions at 298.15 K (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- A comparative study between the behavior diffusion of alpha-aminobutyric acid and gamma-aminobutyric acid in sodium chloride aqueous solutions (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Preferential Interaction of Chymotrypsinogen in Aqueous Solutions of Polyols at 298.15 K (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Enthalpies of dilution of amino alcohols in aqueous solutions at 298.15 K (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Effect of temperature on the partial molar volumes and the partial molar compressibilities of amino alcohols in aqueous solution (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Surface behavior of α-chymotrypsinogen A in aqueous solutions at 298.15 K (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Partial Molar Volumes, Partial Molar Compressibilities, and Viscosities of alpha,omega-Amino Acids in Water and in Aqueous Solutions of Sodium Chloride over a Temperature Range of 293.2−333.2 K. (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Effect of temperature on the partial molar volumes, partial molar compressibilities and viscosity B-coefficients of DL-4-aminobutyric acid in water and in aqueous sodium chloride solutions (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Surface tension of glycine, alanine, aminobutyric acid, norvaline and norleucine in water and in aqueous solutions of strong electrolytes at temperatures from 293.15 to 313.15 K (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Effect of temperature on the partial molar volumes and the partial molar compressibilities of α-amino acids in water and in aqueous solutions of strong electrolytes (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Solubility of argon and nitrogen in aqueous solutions of dodecyltrimethylammonium bromide (DTAB) from 283.15 to 298.15 K and 101325 Pa partial pressure of gas (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Osmotic and activity coefficients of alpha,omega-amino acids in aqueous solutions at 298.15 K (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Transition points in the system 1,3,5,7-tetraazatricyclo[3.3.1.13,7] decane (HMT): water between 275.15 and 313.15 K. (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- New insight into surface tension inverted curvature for liquid-liquidand solid-liquid binary mixtures: The special case of hexamethylenetetramine in water (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Mutual diffusion coefficients of L-lysine in aqueous solutions (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Mutual diffusion coefficients of L-glutamic acid and monosodium L-glutamate in aqueous solutions at T = 298.15 K. (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Effect of Temperature on The Solubility of alpha-Amino Acids and alpha,omega-Amino Acids in Water (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Effect of Temperature on The Solubility of alpha-Amino Acids and alpha,omega-Amino Acids in Water (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Diffusion of cadmium chloride in aqueous solutions at physiological temperature 310.15 K (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Effect of temperature on the dilution enthalpies of alpha,omega-amino acids in aqueous solutions. (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Influence of calcium on the thermal stabilization of bovine alpha-lactalbumin by selected polyols (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- IApparent molar volume and surface tension of dilute aqueous solutions of carboxylic acids (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Effect of temperature and concentration on the viscosity of aqueous solutions of 3-aminopropanoic acid, 4-aminobutanoic acid, 5-aminopentanoic acid, 6-aminohexanoic acid (Artículos sometidos a revisión en revista indexada.)
- Flower Ovens and Solar Furnaces. En: Floriculture, Ornamental and Plant Biotechnology. (Capítulo en libro que presente resultados de la investigación)
- Influece of Alcohols and Polyols on the Behavior of Aqueous Solutions of β-Lactoglobulin at pH 5.5. In: Water Stress in Biological, Chemical, Pharmaceutical and Food Systems (Capítulo en libro que presente resultados de la investigación)
- Thermodynamic and Transport Properties of Amino Acids in Aqueous SolutionI. In: Innovations in Physical Chemistry. (Capítulo en libro que presente resultados de la investigación)
- ESTUDIO DE LA TENSIÓN SUPERFICIAL Y VISCOSIDAD DE SOLUCIONES EN AGUA Y AGUA PESADA DE DOS AMINALES MACROCÍCLICOS EN EL RANGO DE TEMPERATURA DE 298,15 A 303,15 K A DIFERENTES CONCENTRACIONES (DIRECCIÓN DE TESIS)
- EFECTO DE LA TEMPERATURA SOBRE LA TENSIÓN SUPERFICIAL, LA VISCOSIDAD Y EL VOLUMEN MOLAR PARCIAL DE POLIOLES EN SOLUCIÓN ACUOSA (DIRECCIÓN DE TESIS)
- EFECTO DE ETANOL Y N-BUTANOL SOBRE LA VISCOSIDAD Y PROPIEDADES VOLUMETRICAS DEL SISTEMA A-DL ALALINA AGUA A 25C (DIRECCIÓN DE TESIS)
- EFECTO DE LA TEMPERATURA SOBRE LOS COEFICIENTES DE ACTIVIDAD, SOLUBILIDAD Y ENTALPIAS DE DILUCIÓN DE AMIDAS EN SOLUCIÓN ACUOSA (DIRECCIÓN DE TESIS)
- ESTUDIO DE LA SOLUBILIDAD DE GASES EN SOLUCIONES ACUOSAS DE SALES DE AMONIO CUATERNARIO. (DIRECCIÓN DE TESIS)
- DETERMINACIÓN DE LAS DENSIDADES Y TENSIONES SUPERFICIALES DE SOLUCIONES ACUOSAS DE ALCOHOLES (DIRECCIÓN DE TESIS)
- EFECTOS DE 1,2 PROPANODIOL SOBRE LA TENSION SUPERFICIAL Y PROPIEDADES VOLUMETRICAS DE SOLUCIONES A-DL-ALANINA EN AGUA A 250 C (DIRECCIÓN DE TESIS)
- DETERMINACIÓN DE LAS PROPIEDADES CALORIMÉTRICAS Y VOLUMÉTRICAS DE ±-AMINOACIDOS EN SOLUCIÓN ACUOSAS DE MESO-ERITRITOL Y XILITOL A 298.15K, (DIRECCIÓN DE TESIS)
- DETERMINACION DEL EFECTO DE GRUPO SOBRE EL VOLUMEN MOLAR APARENTE DE ALGUNOS AMINOACIDOS EN SOLUCION A 25 GRADOS CENTIGRADOS (DIRECCIÓN DE TESIS)
- EFECTO DE LA TEMPERATURA SOBRE EL VOLUMEN MOLAR PARCIAL , LA COMPRESIBILIDAD Y LA VISCOSIDAD DE SOLUCIONES ACUOSAS DE LOS ÁCIDOS 2-AMINOBUTANÓICO Y 4-AMINOBUTANÓICO EN PRESENCIA DE NACL (DIRECCIÓN DE TRABAJOS DE GRADO)
- EFECTO DE LA TEMPERATURA Y LA CONCENTRACION EN LA VISCOSIDAD DE SOLUCIONES ACUOSAS DE: ÁCIDO 3-AMINOPROPANOICO, ÁCIDO 4-AMINOBUTANOICO, ÁCIDO 5-AMINOPENTANOICO Y ÁCIDO 6-AMINOHEXANOICO (DIRECCIÓN DE TRABAJOS DE GRADO)
- EFECTO DE LA TEMPERATURA SOBRE LA SOLUBILIDAD DE ALFA-AMINOÁCIDOS EN MEZCLA GLICEROL AGUA (DIRECCIÓN DE TRABAJOS DE GRADO)
- EFECTO DE LA TEMPERATURA EN LA SOLUBILIDAD SOBRE ALFA-AMINOÁCIDOS Y ALFA,OMEGA-AMINOÁCIDOS DE CADENA LINEAL. (DIRECCIÓN DE TRABAJOS DE GRADO)
- TENSION SUPERFICIAL DE SOLUCIONES ACUOSAS DE β-LACTOGLOBULINA EN PRESENCIA DE N-BUTANOL, 1,2-BUTANODIOL Y ERITRITOL (DIRECCIÓN DE TRABAJOS DE GRADO)
- INFLUENCE OF 1-BUTANOL, 1,2-BUTANEDIOL, AND ERYTHRITOL ON THE SURFACE TENSION AND THE THERMAL STABILITY OF ²-LACTOGLOBULIN. (PONENCIAS EN EVENTOS ESPECIALIZADOS)
- INFLUENCE OF POLYOLS AND GLUCOSE ON THE SURFACE TENSION OF BOVINE alpha-LACTALBUMIN (PONENCIAS EN EVENTOS ESPECIALIZADOS)
- APPARENT MOLAR VOLUME AND SURFACE TENSION OF DILUTE AQUEOUS SOLUTIONS OF CARBOXYLIC ACIDS (PUBLICACIÓN EN ARTÍCULO DE REVISTA)
- SURFACE TENSION OF AQUEOUS SOLUTIONS OF ALCOHOL AND POLYOLS AT 298.15K (PUBLICACIÓN EN ARTÍCULO DE REVISTA)
- INFLUENCE OF POLYOLS AND GLUCOSE ON THE SURFACE TENSION OF BOVINE ±-LACTALBUMIN IN AQUEOUS SOLUTION (PUBLICACIÓN EN ARTÍCULO DE REVISTA)
- EFFECT OF TEMPERATURE ON THE SURFACE TENSION OF DILUTED AQUEOUS SOLUTIONS OF 1,2-HEXANEDIOL, 1,5-HEXANEDIOL, 1,6-HEXANEDIOL AND 2,5-HEXANEDIOL (PUBLICACIÓN EN ARTÍCULO DE REVISTA)
- NEW INSIGHT INTO SURFACE TENSION INVERTED CURVATURE FOR LIQUID-LIQUID AND SOLID-LIQUID BINARY MIXTURES: THE SPECIAL CASE OF HEXAMETHYLENETETRAMINE IN WATER (PUBLICACIÓN EN ARTÍCULO DE REVISTA)
- Apparent molar volumes of glycine, 2-aminopropanoic acid and 2-aminobutanoic acid in aqueous solutions in the temperature range between 275.6 and 278.6 K (Presentación de ponencia en evento científico o tecnológico)
- Influence of polyols on the stability of chymotrypsinogen (Presentación de ponencia en evento científico o tecnológico)
- Interaction of chymotripsinogen with polyols in aqueous solution at 298.15 K. (Presentación de ponencia en evento científico o tecnológico)
- Enthalpic interactions of a-amino acids with meso-erythritol and xylitol in aqueous solutions at 298.15 K. (Presentación de ponencia en evento científico o tecnológico)
- Thermodynamic property studies of α,ω-amino-acids in both water and aqueous sodium chloride solutions at 288.15, 293.15, 298.15, 303.15 and 308.15 K (Presentación de ponencia en evento científico o tecnológico)
- Characterization of Amino acids in Aqueous Solutions as seen by diffusion technique (Presentación de ponencia en evento científico o tecnológico)
- comparative study between the limiting diffusion coefficients of α-amino acids and alpha,omega-amino acids in water and sodium chloride aqueous solutions at 298.15 K. (Presentación de ponencia en evento científico o tecnológico)
- comparative study between the limiting diffusion coefficients of α-amino acids and alpha,omega-amino acids in water and sodium chloride aqueous solutions at 298.15 K. (Presentación de ponencia en evento científico o tecnológico)
- CONCENTRACIÓN MICELAR CRÍTICA DE BROMUROS DE OCTILTRIMETILAMONIO Y DECILTRIMETILAMONIO EN AGUA Y EN SOLUCIONES ACUOSAS DE 1,2-PROPANODIOL A 298,15K (Tesis de maestría)
- BIOTRATAMIENTO DE ACEITES DIELÉCTRICOS USADOS (Tesis de maestría)
- Efecto de la temperatura y de la adición de electrolitos sobre propiedades termodinámicas de soluciones acuosas de alfa-aminoácidos (Tesis de maestría)
- Evaluación de Caucho Recuperado de Llantas Usadas Como Material Adsorbente en Medio Acuoso (Tesis de maestría)
- EVALUACIÓN DE CAUCHO RECUPERADO DE LLANTAS USADAS COMO MATERIAL ADSORBENTE EN MEDIO ACUOSO (Tesis de maestría)
- Efecto de la temperatura sobre la tensión superficial, la viscosidad y el volumen molar parcial de polioles en solución acuosa (Tesis de maestría)
- Aspectos termodinámicos de la relación entre grupos polares y apolares en alcoholes C4 y su efecto sobre la estabilidad de la beta-Lactoglobulina en soluciones acuosas (Tesis doctoral)
- EFECTO DE LA TEMPERATURA SOBRE PROPIEDADES TERMODINÁMICAS DE ÁCIDOS ORGÁNICOS EN AGUA (Tesis doctoral)
- Estudio de la solubilidad de gases en soluciones acuosas de sales de amonio cuaternario (Tesis doctoral)
- ESTABILIDAD DE ALBÚMINA SÉRICA BOVINA EN SOLUCIÓN ACUOSA EN PRESENCIA DE SALES DE TETRAALQUILAMONIO. (Tesis doctoral)
- ESTUDIO DE LA ESTABILIDAD TERMODINAMICA DE LA PROTEINA alfa-QUIMOTRIPSINÓGENO EN SOLUCIONES ACUOSAS DE ELECTROLITOS FUERTES (Tesis doctoral)
- Efecto de la temperatura sobre las propiedades termodinámicas de alfa,omega-aminoácidos en agua y en soluciones acuosas (Tesis doctoral)
- PROPIEDADES TERMODINÁMICAS DE SOLUCIONES ACUOSAS DE BUTANOL, BUTANODIOLES, BUTANOTRIOL Y BUTANOTETROL EN FUNCION DE LA COMPOSICIÓN A 25,00°C (Tesis doctoral)
- Estudio Termodinámico de la Influencia de Polioles y la Glucosa sobre la Estabilidad Térmica de la alpha-Lactoalbúmina Bovina (Tesis doctoral)
- EFECTO DE LA TEMPERATURA SOBRE LOS COEFICIENTES DE ACTIVIDAD, SOLUBILIDAD Y ENTALPIAS DE DILUCION DE AMIDAS EN SOLUCION ACUOSA (Tesis doctoral)
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