Artículo:
Velasco-Arango, V.A.; Bernal-Martínez, A.A.; Ordóñez-Santos, L.E.; Hleap-Zapata, J.I. Caracterización del epicarpio de guayaba (Psidium guajava L.) como alternativa natural para uso en productos alimenticios procesados. ISSN: 1909-9959, Biotecnología en el Sector Agropecuario y Agroindustrial V. 18, No. 2, 2020, p. 26-36
Artículo:
Hleap-Zapata, J.I.; Romero-Quintana, L.; Botina-Cárdenas, J.; Martínez-Martínez, C.A.; Valenciano-Pulido, Y.; Higuita-Díaz, K. Effect of the partial replacement of wheat flour with turmeric flour (Curcuma longa) on the physicochemical and sensory properties of a common chorizo. ISSN: 2346-2183, DYNA V. 87, No. 214, 2020, p. 46-52
Artículo:
Hleap-Zapata, J.I.; Rodríguez-de-la-Pava, G.C.; Dussán-Sarria, S. Efecto de la sustitución de grasas en salchichas de tilapia roja (Oreochromis sp.) por una mezcla de piel de cerdo y fibra de quinua. ISSN: 2619-2551, Revista U.D.C.A. Actualidad & Divulgación Científica V. 23, No. 1, 2020, p. 1-10
Artículo:
Dussán-Sarria, S.; Perea-Camayo, M.A.; Hleap-Zapata, J.I. Efecto de diferentes antioxidantes y envases en atributos físico-químicos y sensoriales de Orellana refrigerada. ISSN: 0718-0764, Información Tecnológica, V. 30, No. 6, 2019, p. 55-62
Artículo:
Velasco-Arango, V.A.; Sotelo-Barbosa, J.E.; Ordóñez-Santos, L.E.; Hleap-Zapata, J.I. Characterization of functional components flour epicarp papaya (Carica papaya L.) as a source of natural pigments. ISSN: 2422-5053, Revista Respuestas V. 24, No. 2, 2019, p. 37-47
Artículo:
Garzón-García, A.M.; Ruiz-Cruz, S.; Márquez-Rios, E.; Dussán-Sarria, S., Hleap-Zapata, J.I.; Lobatón, H.F. Computational fluid dynamics as a technique for the UV-C light dose determination in horticultural products. ISSN: 1665-1456, Revista Biotecnia V. 22, No. 1, 2020, p. 84-92
Artículo:
Hleap-Zapata, J.I.; Rodríguez-de-la-Pava, G.C. Physicochemical analysis of frankfurter type sausages made with red tilapia fillet waste (Oreochromis sp.) and quinoa flour (Chenopodium quinoa W.). ISSN: 1981-6723, Brazilian Journal of Food Technology V. 21:e2016103, 2018, p. 1-8
Artículo:
Artículo:
Ordóñez- Santos, L.E.; Velasco-Arango, L.E.; Hleap-Zapata, J.I. Ultrasound-assited extraction of total carotenoids in papaya epicarp and its application in Frankfurt sausage. ISSN: 1981-1829, Ciencia e Agrotecnología V. 46:e006722, 2022, p.1-10
Artículo:
Velasco-Arango, V.A.; Hleap-Zapata, J.I.; Ordóñez-Santos, J.I. Effect of adding guava (Psidium guajava) epicarp extract flour on the physicochemical, textural, colour and sensory properties of frankfurters. ISSN: 1330-9862, Food Technology and Biotechnology V. 59, No. 2, 2021, p. 185-193
Artículo:
Hleap-Zapata, J.I.; Rodríguez-de-la-Pava, G.C. Evaluation of oyster mushroom powder (Pleurotus ostreatus) as a partial substitute for phosphates in red tilapia fillet sausage. ISSN: 0007-070X, British Food Journal V. 123, No. 6, 2021, p. 2107-2122
Artículo:
Luquez-Pérez, L.R.; Hleap-Zapata, J.I. Viabilidad del uso de harina de residuos pesqueros de la Ciénaga de Zapatosa en la alimentación de pollos de engorde. ISSN: 2619-2551, Revista U.D.C.A. Actualidad & Divulgación Científica V. 23, No. 2, 2020, p. 1 - 10
Artículo:
Hleap-Zapata, J.I.; Cruz-Rosero, J.D.; Durán-Rojas, L.T.; Hernández-Trujillo D., Reina-Aguirre, L.D.; Tilano-Pemberthy, N. Evaluation of pumpkin flour (Cucurbita moshata Duch.) added as a meat extender in Frankfurt-type sausages. ISSN: 1853-8665, Revista FCA UNCuyo V. 52, No. 2, 2020, p. 395-404
Artículo:
Velasco-Arango, V.A.; Hleap-Zapata, J.I.; Ordóñez-Santos, J.I. Nitrite reduction in beef burger using papaya (Carica papaya L.) epicarp. ISSN: 1532-1738, Food Science and Technology International V. 27, No. 4. 2020, p. 344-352