Zapata, Ángela María Ormaza, Félix Octavio Díaz Arango, and Sneyder Rodríguez-Barona.:
"Evaluación de la microencapsulación de probióticos en una mezcla de prebióticos con extracto de café". (2019).
Gloria I.Giraldo-Gómez; SneyderRodríguez-Barona; Nancy R.Sanabria-González:
Preparation of instant green banana flour powders by an extrusion process . Powder Technology Volume 353, 15 July 2019, Pages 437-443
AD Pérez, S Rodríguez-Barona, J Fontalvo:
Molecular toxicity of potential liquid membranes for lactic acid removal from fermentation broths using Lactobacillus casei ATCC 393. Dyna, (2018) 85(207), 360-366.
Pérez, A. D., Rodríguez-Barona, S., & Fontalvo, J.:
Integration of a liquid membrane in Taylor flow regime with a fermentation by Lactobacillus casei ATCC 393 for in-situ lactic acid removal. Chemical Engineering and Processing-Process Intensification (2019), 140, 85-90.
Rodríguez¿Restrepo, Y. A., Giraldo, G. I., & Rodríguez¿Barona, S:
Solubility as a fundamental variable in the characterization of wall material by spray drying of food components: Application to microencapsulation of Bifidobacterium animalis subsp. Lactis. Journal of Food Process Engineering, 40(6), e12557.
FLÓREZ-MONTES, CILIANA, ROJAS-GONZÁLEZ, AF & BARONA-RODRIGUEZ, S:
Caracterización bromatológica de los residuos de frutas. Biotecnología en el Sector Agropecuario y Agroindustrial (2022)., 20 (1).
Iguarán, Eduardo Corpas, Jessica Triviño-Valencia, and Sneyder Rodríguez-Barona.:
"Efecto de las condiciones de almacenamiento y estrés sobre los conteos de Bifidobacterium animalis microencapsulados e incorporados en harina de plátano". Revista Brasileña de Tecnología de Alimentos 23 (2020).
Rodríguez-Barona, Sneyder, Jaime A. Cuaspud, and Gloria I. Giraldo.:
"Efecto del pretratamiento con deshidratación osmótica en la impregnación a vacío de láminas de banano para el desarrollo de un alimento funcional." Información tecnológica, 30.4 (2019): 51-58.
Flórez Montes, Ciliana, Andrés Felipe Rojas-González, and Sneyder Rodríguez-Barona.:
"Evaluation of Extracts Obtained from FruitWastes Using Different Methods." Ingeniería 26.1 (2021): 77-92.
Flórez Montes, Ciliana, Andrés Felipe Rojas-González, and Sneyder Rodríguez-Barona.:
"Evaluation of Extracts Obtained from FruitWastes Using Different Methods." Ingeniería 26.1 (2021): 77-92.
Rojas, Andrés F., Sneyder Rodríguez-Barona, and Jairo Montoya.:
"Evaluation of Alternatives for Energy and Bioactive Management of Plantain Peel." Información tecnológica 30.5 (2019): 11-24.